Skip to content

MSK-artsenpraktijk Ommen

De nieuwe praktijk Stand van zaken najaar 2022

Belangrijke veranderingen in de praktijk sinds het najaar van 2021

We zijn opleidingspraktijk 
Dokter Caminada, werkzaam als SEH-arts KNMG in Zwolle, is inmiddels klaar met de opleiding tot msk-arts.
Zij gaat mijn praktijk voortzetten als ik met pensioen ben per 1 januari 2023. Daar ben ik uiteraard heel blij mee, omdat daarmee de dienstverlening, die ik de afgelopen 30 jaar in deze regio heb proberen te leveren, wordt voortgezet.

Over dokter Caminada 
Na mijn artsexamen in 1999 heb ik de opleiding tot SEH-arts KNMG (spoedeisende hulp arts) gevolgd. Vanuit het westen van het land ben ik via Australië in 2009 naar het oosten van het land gekomen, waar ik sindsdien als SEH-arts in Zwolle werkzaam ben. Enthousiast geworden over de mogelijkheden van manuele behandeling van klachten van het houdings- en bewegingsapparaat ga ik mijn werkzaamheden als SEH-arts combineren met de praktijk als msk-arts.

Hoofdlocatie is gewijzigd 
De praktijk is sinds het najaar van 2021 niet meer in Balkbrug gevestigd, maar op de Vermeerstraat 1 in Ommen

Nijkerk 
Tot eind dit jaar is er nog een spreekuur in Nijkerk op woensdag in de oneven weken. Dit spreekuur stopt per 1 januari 2023.

Tarief is nu een eenheidstarief 
Het tarief voor consulten is nu identiek voor eerste en vervolgconsulten: 85 euro.
Betaling per pin heeft onze voorkeur. Na de behandeling krijgt u een factuur die u zelf dient in te dienen bij uw zorgverzekeraar. 

De coronamaatregelen 
De coronamaatregelen blijven, ook op de nieuwe locatie, ongewijzigd:

  • bij binnenkomst in de hal handen ontsmetten
  • patiënten dragen verplicht een mondkapje
  • liefst zelf een grote badhanddoek meenemen
  • in de wachtkamer 1,5 meter afstand houden