Skip to content

MSK-artsenpraktijk Ommen | T: 0523 - 61 37 49 - op di, wo en do van 10.00 - 12.30 u

De nieuwe praktijk Najaar 2021

Belangrijke veranderingen in de praktijk met ingang van het najaar van 2021!

We zijn opleidingspraktijk

Dokter Caminada, werkzaam als SEH-arts KNMG in Zwolle, heeft aangegeven dat zij van mij graag het vak van MSK-arts (arts musculoskeletale geneeskunde, ofwel arts manuele geneeskunde) wil leren, en mijn praktijk gaat voortzetten als ik met pensioen ben. Daar ben ik uiteraard heel blij mee, omdat daarmee de dienstverlening, die ik de afgelopen 30 jaar in deze regio heb proberen te leveren, wordt voortgezet.

Dat betekent dat zij met ingang van september 2021 twee dagen per week in de praktijk aanwezig zal zijn in opleiding tot MSK-arts. Voor de aan haar kennis en ervaring aangepaste opleiding staat ongeveer 1,5 jaar.

Dit betekent tevens voor patiënten dat zij ook door dokter Caminada kunnen worden onderzocht en behandeld onder supervisie van dokter Cossee.

Over dokter Caminada

Na mijn artsexamen in 1999 heb ik de opleiding tot SEH-arts KNMG (spoedeisende hulp arts) gevolgd. Vanuit het westen van het land ben ik via Australië in 2009 naar het oosten van het land gekomen, waar ik sindsdien als SEH-arts in Zwolle werkzaam ben. Enthousiast geworden over de mogelijkheden van manuele behandeling van klachten van het houdings- en bewegingsapparaat ga ik mijn werkzaamheden als SEH-arts combineren met de opleiding tot msk-arts.

Hoofdlocatie is gewijzigd dit najaar

Voor het geven van opleiding is een praktijkruimte met 2 behandelkamers onontbeerlijk. Die zijn op het Vierde Blok niet aanwezig, dus de praktijk is per 26 oktober 2021 verhuisd naar Ommen.

Vooralsnog blijft in Nijkerk het spreekuur op woensdag in de oneven weken.

Tarief is nu een eenheidstarief

Het tarief voor consulten is nu identiek voor eerste en vervolgconsulten: 85 euro.
Betaling per pin heeft onze voorkeur. Na de behandeling krijgt u een factuur mee die u zelf dient in te dienen bij uw zorgverzekeraar. 

De coronamaatregelen

De coronamaatregelen blijven, ook op de nieuwe locatie, ongewijzigd:

  • bij binnenkomst in de hal handen ontsmetten
  • patiënten dragen verplicht een mondkapje
  • liefst zelf een grote badhanddoek meenemen
  • in de wachtkamer 1,5 meter afstand houden