Skip to content

MSK-artsenpraktijk Ommen | T: 0523 - 61 37 49 - op di, wo en do van 10.00 - 12.30 u

Afspraken Spreekuur

Afspraken
Afspraken voor het spreekuur, zowel in Ommen als in Nijkerk, kunt u uitsluitend telefonisch maken op
dinsdag, woensdag en donderdag van
10.00 – 12.30 u op 0523 – 61 37 49.

Print

Indien u een reeds gemaakte afspraak moet afzeggen kunt u buiten deze tijden op werkdagen een boodschap inspreken op het antwoordapparaat; inspreken kan – behoudens uitzonderingen – van maandag 08.00 uur tot donderdag 17.00 uur.
Het antwoordapparaat is NIET bedoeld voor het maken van afspraken.

Tarief
In onze praktijk geldt een tarief van € 85,00 voor alle consulten

Vergoedingen
Indien u aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat u een deel van de kosten vergoed krijgt. Kijkt u voor alle zekerheid of onze behandelingen in uw aanvullende pakket zitten; vaak staat het onder “beweegzorg” of (helaas) onder “alternatieve geneeswijzen” vermeld als musculoskeletale geneeskunde of (ortho)manuele geneeskunde.
LET OP: In de eenvoudigste aanvullende verzekeringspakketten zit het soms niet meer.

De NVAMG maakt elk jaar een overzicht van de vergoedingen bij de diverse verzekeraars. U kunt dat overzicht vinden op de website van de NVAMG.

NB: Vergoedingen uit de aanvullende verzekering vallen NIET onder het eigen risico van 385 euro: dat geldt alleen voor de basisverzekering.

Burger Service Nummer en Zorgpas
De overheid verlangt dat wij uw Burger Service Nummer (BSN, vroeger heette het SoFi-nummer) in onze administratie opnemen. Bovendien verlangt de zorgverzekeraar dat wij dit BSN en ook de naam van uw zorgverzekeraar op de nota vermelden.
Als u voor het eerst komt, of als u vóór 2009 voor het laatst geweest bent, verzoeken wij u vriendelijk een van onderstaande documenten mee te nemen:
– paspoort
– rijbewijs
– ID-kaart
– zorgpas van uw zorgverzekeraar (in elk geval de naam van uw verzekeraar!)